Mancare sanatoasa la pachet by chef Alex Rada
Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

ABCdarul Alimentației este o întreprindere socială care promovează stilul de viață sănătos prin alimentație echilibrată. Punem la dispoziție workshop-uri culinare care vin în ajutorul persoanelor doritoare să învețe despre selecția și prepararea hranei de zi cu zi. De asemenea, echipa noastră pregătește meniuri complete, echilibrate caloric și nutritiv, pentru întreaga zi, formate din 3 mese și 2 gustări.

 

Misiunea noastră este promovarea vieții sănătoase prin alimentație. Oferim comunității informații de bază necesară oricarei nutriții sănatoase, precum și posibilitatea de a comanda meniul zilnic complet, ideal nutritiv.

Contact

Site web: https://www.abcdarul-alimentatiei.ro/

Facebook: @ABCDarul.Alimentatiei 
Strada Colonel Bădescu 12B, Râmnicu Vâlcea, Romania

Tel: +40 751 823 823

Email: contact@abcdarul-alimentatiei.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, phoenix-proiect.ro foloseste fisiere de tip cookie.