CENTRU AFTER SCHOOL BEE HAPYY SRL

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

After School Bee Happy ofera copiilor din Clasa pregatitoare pana in Clasa a IV-a un program modern de instruire, supraveghere si dezvoltare in continuarea orelor de dupa scoala.

Urmarim de asemenea creșterea independenței copilului în efectuarea temelor.

Ne propunem sa sprijinim comunitatea prin imbunatatirea calitatii vietii unui numar de 21 de  copii, prin furnizarea in mod gratuit a unor servicii de evaluare psihologica si logopedica, aflati in una dintre urmatoarele situatii: copii din familii defavorizate: monoparentale, fara venituri, plecati la munca in strainatate, etc.

De asemenea, ne dorim integrarea scolara  pentru un numar de 10 copii cu diferite probleme si tulburari de dezvoltare, de comunicare si de limbaj, rezultate din evaluarile psihologice sau logopedice.

 

Contact

Facebook: @BeeHappy

Contact: beehappyslobozia@gmail.com

+40 726 196 040

Municipiul Slobozia, județul Ialomița

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, phoenix-proiect.ro foloseste fisiere de tip cookie.