LORMAR FOOD

Rulota Sperantei „Hope truck”- patiserie pe roti, un vis implinit

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

Hope Truck (Rulota Sperantei) este un loc în care coacem mult, cu drag și dor bunătăți pentru familiile, prietenii și clientii noștri. Este un loc în care cinci persoane lucrează cu pasiune, un loc în care descoperi ca un stil de viața sănătos este la indemana și ca poți pregăti atâtea minunatii din ingrediente simple și nutritive, dar și un loc în care bunătatea, darnicia și ajutorarea sunt la ele acasă. Iubim sa gatim prajituri sanatoase si sa-i livram clientului nostru un produs de care sa se indragosteasca de la prima muscatura. Gatim cu pasiunea oamenilor care vor sa imprastie zambete si fericire in jurul lor.

Și trebuie sa recunoaștem ca este atât de minunat sa te joci cu faina, ciocolata, fructe, niște fulgi…si sa iasă ceva atât de apetisant!

 

Contact

Site web: https://rulotasperantei.ro/

Facebook: @rulotasperantei  · Food Truck

cristianlupoaia@yahoo.com

0740939496

Str. Victoriei nr. 16, Cam. 4, Filiași

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, phoenix-proiect.ro foloseste fisiere de tip cookie.