NEMESIS AGNECY

Solutii Inovative pentru companii puternice

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

Compania Nemesis Agency a fost infiintata din dorinta de a oferi partenerilor nostri cele mai bune servicii de data entry la un cost cat mai accesibil. Inca de la inceput, am oferit servicii la cele mai inalte standarde, reusind astfel sa ne pozitionam ca una dintre cele mai sigure si inovatoare firme de procesare a datelor atat in mediul online cat si offline.

 

Am pus mereu accent pe sinceritate si transparenta, iar misiunea noastra a fost intotdeauna dezvoltarea unor solutii care sa vina in intampinarea nevoilor partenerilor nostri. Implicarea si dedicarea echipei Nemesis Agency a stat de multe ori la baza construirii unor afaceri de success, atat pe piata din Romania cat si pe piata internationala.

 

Servicii oferite: dezvoltare website, grafica web, data entry, marketing online, gazduire website, prelucrare fotografii de produs.

 

Contact

Site web: https://www.nemesis.agency/

office@nemesis.agency

Strada Olteniei nr. 9, Constanta, Romania

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, phoenix-proiect.ro foloseste fisiere de tip cookie.