SC Centrul de Terapie Sportiva si Kinetoterapie SRL

Movement first, volume second, load third.

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

La Kinetic Hub imbinam principiile kinetoterapiei cu cele ale terapiei sportive, cu scopul de a oferi tratamente inovatoare, creative si personalizate pentru nevoile fiecarui pacient.


In cadrul centrului nostrum avem si un HUB social destinat in special persoanelor cu varsta peste 65 de ani. Scopul programului este de a oferi un serviciu la care pacienții să poată participa după o internare din cauza fracturii colului femural sau a deficienței de echilibru, prevenind astfel căderile ulterioare.

Prin intermediul acestui centru ne dorim de asemenea să venim în sprijinul comunității locale și să îmbunătățim independența funcțională a persoanelor vulnerabile. În această categorie vom include vârstnici, copii defavorizați și alte persoane cu venituri limitate.

 

Contact

Facebook: @KineticHubCraiova

Instagram: kinetichub.craiova

Contact: kinetichub.clinic@gmail.com

               0790397099

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, phoenix-proiect.ro foloseste fisiere de tip cookie.